Home page - groeten - traditionele

Traditionele zinnen en formele gelukswensen bij een geboorte

Het kan erg moeilijk zijn om de juiste tekst te vinden om je felicitaties aan de ouders over te brengen. Ben je op zoek naar een mooie tekst, maar wil je niet te persoonlijk worden? Dan hebben wij de mooiste tradionele wensen, waarmee je jouw kaart helemaal af maakt. Een traditionele wens aan de ouders van de pasgeboren baby wordt vaak gebruikt door kennissen die op enige afstand van de ouders staan. Traditionele wensen zijn formeel en worden onder andere door bazen en collega’s gebruikt. Ondanks dat je een formele tekst zoekt, wil dit niet zeggen dat je geen betekenisvolle boodschap over mag brengen.

Zoek je een formele, maar toch veelzeggende tekst, om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kind, dan vind je hierop volop voorbeelden. Deze tradionele teksten kunnen in zijn geheel overgenomen worden of gebruikt worden als inspiratiebron die je voor je eigen creativiteit kunt gebruiken. Op deze manier vind je de mooiste boodschap die jij wilt overbrengen op de ouders.

Traditionele felicitaties voor een pasgeboren kindje:

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kind! We wensen jullie een prachtige en rustige kraamtijd die voor dierbare herinneringen zal zorgen. Veel geluk gewenst samen en natuurlijk samen met jullie baby.

Een nieuw leven, een nieuw geluid, een nieuw begin en de start van een heel nieuwe periode in je leven. Ik wil je van harte feliciteren met de geboorte van jullie baby! Ik wens je veel geluk, liefde en prachtige momenten met jullie kind.

Hoera! Een geboorte! We willen je van harte feliciteren met de komst van jullie baby. Het begin van een nieuw, gelukkig en gezond leven. Geniet van de tijd die komen gaat en alle mooie momenten daarna!

Veel geluk, gezondheid, succes, vriendschap en liefde gewenst in het leven van jullie kind. Ik wens deze nieuwe wereldburger een prachtig leven. Van harte gefeliciteerd dat jullie daarvan deelgenoot mogen zijn!

Ik ben blij om u te feliciteren met de geboorte van uw kind. Ik wens u en uw kind alle gezondheid en geluk van de wereld toe. Dit is een wonderlijke tijd in uw leven, en ik wens dat u ervan geniet.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kind. Ik hoop hij net zo gelukkig, gezond en succesvol wordt als zijn ouders. Ik wens jullie en je kind toe dat jullie een hechte, gelukkige familie worden.

Er is geen liefde zoals de liefde van een ouders voor hun kind. Ik feliciteer jullie dan ook met de geboorte van jullie zoon of dochter. Moge hij, en zijn ouders, een lang en gelukkig leven leiden. Proficiat!

Allerliefste baby, gefeliciteerd me je geboorte! Het geluk van jou ouders is onmiskenbaar, en ik weet dan ook dat jij in een liefdevolle familie bent geboren. Ik hoop dat jij als een gelukkig en gezond persoon opgroeit. Maar geniet eerst van je kindertijd.