Home page - groeten - grappig

Inspiratie voor grappige geboorteteksten

Het is erg bijzonder dat er een baby in de familie of bij vrienden of kennissen geboren is. Je wilt graag aan de ouders laten merken dat je blij voor ze bent. Door middel van de toevoeging van een door jouw gekozen persoonlijke en grappige tekst maak je het cadeau of de kaart helemaal af. De geboorte van een kind is een blije gebeurtenis en vaak passen grappige teksten hier goed bij. Als je voor een grappige tekst kies, is het wel belangrijk dat je zeker weet dat de ouders de tekst kunnen waarderen. Vaak worden grappige wensen gebruikt door broers, zussen en goede vrienden.

Op deze website vind je grappige teksten om de nieuwe baby te verwelkomen en de ouders te feliciteren. Deze teksten kunnen in zijn geheel overgenomen worden of gebruikt worden als inspiratiebron die je voor je eigen creativiteit kunt gebruiken. Op deze manier vind je de meest grappige tekst om de komst van de baby te vieren.

Ideeën voor humoristische wensen en grapjes voor een pasgeboren baby

Wallen tot aan je knieën, dure kinderwagens, vieze poepluiers: weet je nu wel zeker dat dit is wat je wil? O wacht, je kunt niet meer terug: jullie hebben jullie kind al mogen verwelkomen op deze wereld. Daarvoor heb je geen sterktewensen nodig, maar vooral felicitaties! Hoera!

Die lange avonden in de stad, die spontane rondtrips, die jonge honden, ongeleide projectielen. Die dansende stoot in het nachtleven en die knappe jongen aan de bar: ze zijn ouders geworden en dat nog wel van het knapste kind ter wereld! Gefeliciteerd!

Maandenlang hebben we van je moeder moeten horen hoe je haar nachtrust lag te verstoren. Maar eindelijk ben je er en wat zijn we benieuwd naar je. Nu kunnen je vader en wij je gouden keeltje horen en je vocale vermogens bewonderen!

Je lijkt op je vader zeggen ze, daarover maken we ons veel zorgen. Je bent sprekend je moeder zeggen ze, daarover hielden we onze schrik niet verborgen. Word jij nu maar je eigen unieke zelf, dan komt het wél helemaal goed met je!

Gefliciteerd met de geboorte van jullie kleine lawaaimachine! Jullie gaan samen een wonderlijke reis van slapeloze nachten en stress tegemoet. Maar wees niet bang! Aan het einde van de rit zul je gelukkiger zijn met je kind dan je ooit bent geweest.

Leuk he, rustig met z’n tweeën op vakantie gaan? Helaas, jullie kozen voor een kind in plaats van vakantie. Maar niet getreurd, ook al hebben jullie geen rust meer in je leven, een kind brengt meer geluk dan je kunt voorstellen!

Gefeliciteerd! Nu jullie een kind hebben zullen jullie je vrienden wel snel vergeten. Maar zo hoort het ook, en hoewel een kind al jullie aandacht en tijd nodig gaat hebben, is het het uiteindelijk allemaal waard – hoop je.

Jullie leven is voor altijd veranderd! Nooit meer zul je ‘niet een ouder’ zijn. Het is tijd om de sportauto weg te doen en een stationwagon te kopen. Maar dat is niet zo erg, jullie familie is tenslotte iets groter en gelukkiger geworden!