Home page - Felicitatie - Vrienden

Wat wens je het pasgeboren kindje van je vrienden?

Altijd bijzonder als er een baby geboren wordt. Een nieuw leven en een heel nieuwe periode in het leven van anderen. Om u daarin te mengen, is het leuk om de kersverse ouders iets te laten weten. Maar wat kunt u schrijven?

Wij hebben originele wensen voor u waaruit u uw eigen, persoonlijke wens kunt samenstellen. Een kaart met een passende wens is leuk om te versturen na het ontvangen van het geboortekaartje. Een leuke geboortewens kunt u natuurlijk ook versturen per mail of sms. Op deze manier zullen uw vrienden of kennissen weten dat u aan hen gedacht hebt.

Hoe schrijft u een wens voor een vriend of kennis?

- Laat altijd iets weten als reactie op een geboortekaartje (maar dat kan kort!)

- Richt u in uw boodschap of wens op het kind of op de ouders zelf.

- Haal een grappige of dierbare herinnering aan met één van de ouders.

- Verwerk een grap die alleen u samen met uw vrienden begrijpt in uw wens.

Ideeën voor gelukswensen voor een pasgeboren baby:

Beste vrienden! Jammer dat jullie voor ons geen aandacht meer gaan hebben. Een kind opvoeden gaat helaas ook voor. Veel geluk met de slapeloze nachten, en bovenal gefeliciteerd met jullie kind!

Niet getreurd! Ook al moeten julle thuis blijven, wij zullen in de kroeg een glaasje heffen op jullie gezondheid, en ook op die van jullie kind. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van een kleine zoon/dochter!

De sportieve vakanties kunnen jullie wel even vergeten! Jullie moeten tenslotte een kind gaan opvoeden. Maar wees niet bang, want ik heb er het volle vertrouwen in dat jullie ook deze belangrijke taak met jullie gebruikelijke opgewektheid tegenmoet zullen komen. Van harte gefeliciteerd!

Onze aller dierbaarste vrienden, wij willen jullie van harte feliciteren met de geboorte van een gezonde zoon of dochter. We hebben jullie tijdens onze lange vriendschap als een gelukkig koppel leren kennen. Wij zijn dan ook verheugd met deze toevoeging aan jullie hechte familie.

Hoera! Jullie wens is werkelijkheid geworden en na maanden geduld is jullie droom daar: een klein mensje, helemaal van jullie samen. We kijken ernaar uit jullie ongetwijfeld knappe, slimme en schattige spruit te mogen ontmoeten en natuurlijk uitgebreid te bewonderen!

Dag etentjes tot diep in de nacht, lome zomerfeestjes op het dakterras en spontaan een terrasje pakken in de stad? Nee hoor! Wat hebben we er zin in om jullie 'nieuwe leven' samen met jullie kersverse baby in te mogen luiden!

Samen reisden jullie, samen vierden jullie verjaardagen, samen luierden jullie op de bank en samen beleefden jullie lange zondagochtenden. Vanaf nu hebben jullie daar een klein koningskind bij. We wensen jullie heel veel geluk in jullie leven met een wolk van een baby erbij!

Tot ziens rustige avonden in de tuin, spontane last minutes naar de zon en ongestoorde middagjes shoppen. Welkom doorwaakte nachten, speeltuinen en babyhapjes! Jullie leven als gezin gaat nu echt beginnen, gefeliciteerd! We komen jullie spruit graag bewonderen!