Home page - Felicitatie - Grootmoeder en grootvader

Mooie zinnen gelukswensen bij een geboorte

Hoera, er is een baby geboren! Tijd om een kaartje te sturen om uw gelukswensen en gevoelens over te brengen. Maar wat schrijft u op zo'n kaartje? Welke wens past het best bij uw gevoel? Zeker als u net opa of oma geworden bent, kunnen de emoties overweldigend zijn.

Bij ons vindt u creatief geschreven wensen die u als kersverse grootouders over kunt brengen. Die kunt u ook gebruiken ter inspiratie. Het sturen van een kaart met een persoonlijke wens die uw gevoelens en gedachten uitdrukt zal uw (schoon)dochter en -zoon een nog mooiere kraamtijd bezorgen!

Tips en ideeën voor uw wens als opa of oma:

- Druk het geluk van uw nieuwe rol als lieve opa of oma uit in woorden!
- Gebruik wijsheid die u in uw leven heeft opgedaan op de kaart.
- Verwoord een wens voor de toekomst van uw kleinkind.
- Verwelkom uw nieuwste familietelg!

Ideeën voor gelukswensen van grootouders voor hun pasgeboren klesinkind:

Onze lieve zoon of dochter, gefeliciteerd met jullie prachtige kind. Wij hopen dat wij het goede voorbeeld hebben geleverd, want het zijn van een ouder is niet een makkelijke taak. Wij wensen dat onze kleinzoon of –dochter tot een succesvol en gelukkig persoon zal opgroeien.

Onze allerliefste kleinzoon of kleindochter, welkom in deze wereld. Het vinden van de juiste woorden om ons geluk als grootouders uit te drukken was niet een makkelijk iets. Wij hopen dat ons geluk als grootouders jou geluk als onze kleinzoon/kleindochter zal weerspiegelen.

Gefeliciteerd met de geboorte van een gezonde zoon of dochter. Wij verheugen ons op de kleinste toevoeging aan onze groeiende familie. Wij wensen jullie al het geluk van de wereld toe met jullie prachtige kind, en hopen dat zijn toevoeging onze familie zoveel gelukkiger maakt.

Woorden om ons geluk als grootouders uit te drukken zijn moeilijk te vinden. Wij feliciteren jullie dan ook uit het diepste van ons hart met jullie gezonde zoon of dochter. Wij hopen dat kleinkind zonder tegenslag zijn of haar plek in deze wereld zal vinden.

Het krijgen van een kind was prachtig, maar nu jij er bent schijnt de zon nog feller, is de lucht blauwer en zingen de vogels harder! Wij zijn opa en oma geworden. Van het mooiste kleinkind. En dat ben jij!

Grijze haren, een schommelstoel en een leesbril, maar oud? Dat voelen we ons helemaal niet, want ons kleinkind is geboren! Jij bent onze zonnestraal: je geeft ons leven vreugde en brengt ons geluk!

Een klein kind, ons kleinkind. Wat bijzonder om ons als jouw opa en oma te kiezen. Samen spelen, samen eten, samen slapen, samen... We gaan het allemaal met je beleven! Lief, mooi, knap kleinkind: wat kijken we ernaar uit.

Maanden moesten we geduld hebben, maar nu je er bent kunnen we het van de daken schreeuwen: jij bent ons kleinkind en wat zijn we daar apetrots op! We wensen je een prachtig leven en kijken ernaar uit om dat met jou te gaan leven!