Home page - Baby - twellingen

De beste gelukswensen voor tweelingen

De geboorte van een tweeling is natuurlijk een vrij zeldzame gebeurtenis. De ouders hebben er niet een maar zelfs twee kinderen bij gekregen. En geschikte gelukwens wordt hierdoor nog belangrijker. Op deze pagina vindt u daarom ook goede gelukwensen om aan de gelukkige ouders over te brengen.

De ouders moeten ten eerste gefeliciteerd worden met de geboorte van hun tweeling. De gelukwensen kunnen op veel verschillende manieren geformuleerd worden. Zo kan een serieuze gelukwens bijvoorbeeld wensen dat de kinderen allebei tot een succesvol persoon opgroeien. Maar ook grappige gelukwensen die bijvoorbeeld spelen met de gedachte dat de ouders er nu dubbel zoveel werk bij hebben gekregen zijn goed mogelijk.

Ook moeten de gelukwensen het geluk van het krijgen van een tweeling benadrukken. Er zijn maar liefst twee kinderen geboren. Het is dan ook belangrijk om te benadrukken dat de ouders hiermee dubbel zo gelukkig mogen zijn. Hiermee vergroot je de trots van de ouders.

Hoe en waarmee feliciteer je de ouders van een pasgeboren tweeling?

Jullie waren nooit bescheiden: dubbel zoveel drank, dubbel zoveel eten, dubbel zoveel op vakantie en nu een dubbele geboorte! Gefeliciteerd met jullie twee prachtige kinderen en heel veel geluk samen!

De ooievaar was in een gulle bui toen hij jullie bezocht! Daarom mogen wij jullie niet feliciteren met één kind, maar met twee prachte kinderen. Heel veel geluk samen met jullie tweeling!

Gefeliciteerd met jullie prachtige tweeling! Dubbel de liefde en dubbel het geluk. Maar denk eraan, later wordt dit ook dubbel de tieners en dubbel het kattenkwaad! Dubbel succes gewenst!

Ja, jullie hebben inderdaad twee keer zoveel vuile luiers om te verschonen. Maar natuurlijk ook twee keer zoveel armpjes die je daarna een grote knuffel geven! Gefeliciteerd met jullie tweeling!