Home page - Baby - meisje

Felicitatietips voor ouders met een meisjesbaby

De geboorte van een meisje is natuurlijk een magische gebeurtenis. De gelukkige ouders hebben er een prachtig prinsesje bij gekregen. Daarom is een geschikte gelukwens niet iets om te verwaarlozen. Hier vindt u een paar tips om een zo gepast mogelijke gelukwens te schrijven.

Ten eerste moeten de ouders uiteraard gefeliciteerd worden met de geboorte van hun dochter. De gelukwensen kunnen grappig, romantisch of zelfs serieus zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld naar de lang weg van het opvoeden van een dochtertje refereren, en zo de ouders wensen dat hun dochter een prachtige, zelfverzekerde vrouw wordt.

Ten tweede moeten de gelukwensen het geluk van het krijgen van een dochtertje benadrukken. Het is niet voldoende dat er een kindje is geboren, er is een dochtertje geboren, en juist dit dochtertje is het beste dochtertje dat er geboren had kunnen worden. Dit feit moet wel benadrukt worden, om zo de ouders te prijzen met hun kindje.

Ideeën: wat geef je een pasgeboren meisjesbaby mee?

Wat een prachtige engel! Wat slaapt ze zacht en glimlacht ze mooi… Gefeliciteerd met de geboorte van deze prachtige meid. Geniet van deze speciale dag, want voor je het weet is ze een tiener!

Denk eraan wanneer ze je jurkjes steelt, je dure make-up op doet of binnen sluipt in de nacht, dat ze ooit een zacht slapend prinsesje was zoals vandaag! Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochtertje! Bereid jullie maar alvast voor op dagelijkse verkleedpartijtjes, theekransjes en prinsessenfeestjes! Wij hebben er alle vertrouwen in dat het jullie gaat lukken!

Nu jullie een prachtig klein meisje hebben gekregen zal jullie huis spoedig gevuld zijn met prinsessen, poppen en knuffelbeestjes die allemaal dagelijks op theevisite komen! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter!

Kijk nu hoe ze daar ligt, prinses op de erwt, kleine roze lippen en de mooiste ogen van de wereld. Jullie prinsesje is geboren en we wensen jullie heel veel geluk in het leven van de kleine dame!

Ooit zal ze make-up gebruiken, zich suf shoppen in de stad en wiebelen op hakken, maar vandaag is ze nog jullie kleine meisje en dat zal ze altijd een beetje blijven... Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter!