Home page - Baby - Jonge

Welkomstteksten voor een jongensbaby

De geboorte van een zoon is altijd een wonderlijk iets. De trotse ouders hebben er een sterk jongetje bij gekregen. Een geschikte gelukwens is dus niet iets dat zomaar te verwaarlozen is. Op deze site vindt u dan ook goede voorbeelden om een geschikte gelukwens over te brengen.

Het belangrijkste is uiteraard dat de ouders gefeliciteerd worden met de geboorte van hun zoon. Wat voor gelukwens nodig is hangt vaak van zowel de situatie als de verhouding met de ouders af. Een goede wens kan bijvoorbeeld naar de trots voor het opvoeden van een sterke zoon verwijzen, en zo de ouders wensen dat hun zoon een sterke, succesvolle man wordt.

Verder moet een goede gelukwens ook het geluk van een zoon benadrukken. Er is niet alleen een kind geboren, er is een zoon geboren. Door dit te benadrukken is het mogelijk om de ouders gepast geluk te wensen met hun kindje.

Tips: wat wens je de ouders van een pasgeboren jongensbaby?

Al schijnt de zon noch zo fel, elke dag, niets is zo verwarmend als jullie zoon zijn eerste lach! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine held en eigen zonnestraaltje!

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoontje! Nu is het tijd om jullie kennis over helden en monsters op te frissen en fit te worden voor al die voetbalwedstrijden!

Lieve mama, je hebt eindelijk een tweede persoon in huis die jou als koningin behandelt! En lieve papa, jij hebt eindelijk iemand die net zoveel van voetbal houdt als jijā€¦Veel geluk met jullie prachtige zoontje!

Wij kunnen geen twee mensen bedenken die deze prachtige jongeman meer verdienen dan jullie twee! Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje en heel veel geluk verder in jullie leven samen!

Nu nog zo'n klein mannetje, maar later word je een grote stoere vent. Van kleine voetjes tot spierballen en van zoontje naar zoon. Geniet van de tijd met jullie kleinste druktemaker in huis!

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Een klein stoer mannetje om mee door de plassen te stampen, te stoeien en grappen te maken. We wensen jullie heel veel geluk met dit pasgeboren jongetje!